Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Man en vrouw aangehouden na vondst harddrugs in auto in Poortvliet

POORTVLIET - Een 29-jarige vrouw uit Sint Maartensdijk is in de nacht van zondag op maandag aangehouden in Poortvliet omdat zij vermoedelijk harddrugs. Een 31-jarige man uit Tilburg is aangehouden omdat hij in beslag genomen drugs mogelijk wilde wegmoffelen. Dat meldt de politie.

De twee liepen tegen de lamp toen een agent de twee controleerde op de Achterstraat. Dat was rond 01.45 uur tijdens een verkeerscontrole. De vrouw bestuurde de auto. De agent zag onder meer tientallen pillen liggen en nam die in beslag. Het ging volgens een woordvoerder mogelijk om harddrugs.

Toen de vrouw was gearresteerd, miste de agent een doosje met drugs. Die vond hij later terug onder een los kledingstuk van de Tilburger en er lag een zakje met pillen naast de auto. Vervolgens werd ook hij aangehouden. Ze zijn vastgezet voor verhoor.

  1. Negatieve spaarrente? Dan gaat mijn geld in een sok
    Geef uw mening

    Negatieve spaarrente? Dan gaat mijn geld in een sok

    Nederlandse spaarders houden het nieuws over de spaarrente momenteel zeer nauwlettend in de gaten. De Europese Centrale Bank (ECB) verlaagt de rente namelijk wederom, wat kan leiden tot een negatieve spaarrentestand. Als de spaarrente negatief wordt, betekent dat dat spaarders moeten gaan betalen voor hun spaarcenten op de bank. En dat ziet de gemiddelde Nederlander niet zitten, bleek eerder al. Verdwijnt ons zuurverdiende spaargeld straks massaal weer in een oude sok?