Basisschoolleerlingen van OBS de Rieburch. V.l.n.r. Lisa Boom, Bo Smits, Sadie Pfaff, Lise Groot, Eva Stoutjesdijk, Ilvy (zusje van Sophie), wethouder Frank Hommel, Charly (zusje van Bo), Dina Ismail, Rens Potappel, Hugo Bijnagte en Sophie de Wolf.
Volledig scherm
Basisschoolleerlingen van OBS de Rieburch. V.l.n.r. Lisa Boom, Bo Smits, Sadie Pfaff, Lise Groot, Eva Stoutjesdijk, Ilvy (zusje van Sophie), wethouder Frank Hommel, Charly (zusje van Bo), Dina Ismail, Rens Potappel, Hugo Bijnagte en Sophie de Wolf. © Marcelle Davidse

Leerlingen Rieburch maken indruk op wethouder met actie en plan voor skatebaan

SINT-MAARTENSDIJK - Het scheelde maar weinig of ze waren op hun skateboards de Thoolse raadszaal binnen gerold. Leerlingen van basisschool De Rieburch wilden dinsdag maar wát graag laten merken dat ze een skatebaan willen in hun dorp Sint-Maartensdijk.

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.