Een trotse directeur Hermen Bouman (rechts) toont samen met burgemeester Ger van de Velde (links) het schild dat hoort bij het predikaat Hofleverancier. Op de achtergrond Boumans echtgenote Jessica (rechts) en zijn vader Arie (links).
Volledig scherm
PREMIUM
Een trotse directeur Hermen Bouman (rechts) toont samen met burgemeester Ger van de Velde (links) het schild dat hoort bij het predikaat Hofleverancier. Op de achtergrond Boumans echtgenote Jessica (rechts) en zijn vader Arie (links). © Johan van der Heijden

Koning benoemt Woonboulevard Poortvliet tot Hofleverancier

POORTVLIET - Woonboulevard Poortvliet XXL mag zich voortaan Hofleverancier noemen. De Thoolse burgemeester Ger van de Velde overhandigde zaterdagavond de oorkonde en het bijbehorende schild aan directeur Hermen Bouman.

De overhandiging vond plaats op een feestavond waarop toch al rijkelijk werd gestrooid met cadeau's. De woonboulevard, in de volksmond nog vaak Bouman-Potter genoemd, bestaat 100 jaar en dat werd zaterdagavond gevierd in een grote feesttent op het terrein. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement