Volledig scherm
Hotel-restaurant Het Raedthuys in Sint-Maartensdijk. © Marcelle Davidse

Hotel-restaurant Het Raedthuys in Sint-Maartensdijk gaat dicht

SINT-MAARTENSDIJK - Hotel Het Raedthuys in Sint-Maartensdijk gaat per 1 oktober dicht. Uitbaters Robin en Suzanne van der Land-Touwen zetten er dan een punt achter.

Het echtpaar runde het hotel-restaurant aan de Markt in Sint-Maartensdijk bijna vijf jaar. Waarom ze stoppen, kon Van der Land maandag niet toelichten.

De eigenaar van het pand is projectontwikkelaar Nieuwenhuis uit Rijssen. Zij wil het gebouw verkopen. Het Raedthuys is gevestigd in het voormalige gemeentehuis en opende in 2010 nadat het twee jaar leegstond. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Negatieve spaarrente? Dan gaat mijn geld in een sok
    Geef uw mening

    Negatieve spaarrente? Dan gaat mijn geld in een sok

    Nederlandse spaarders houden het nieuws over de spaarrente momenteel zeer nauwlettend in de gaten. De Europese Centrale Bank (ECB) verlaagt de rente namelijk wederom, wat kan leiden tot een negatieve spaarrentestand. Als de spaarrente negatief wordt, betekent dat dat spaarders moeten gaan betalen voor hun spaarcenten op de bank. En dat ziet de gemiddelde Nederlander niet zitten, bleek eerder al. Verdwijnt ons zuurverdiende spaargeld straks massaal weer in een oude sok?