Marloes van der Est (links) en Sharon Quist gaan binnenkort grand café Met Shmaak verbouwen zodat ze nog meer gasten kwijt kunnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Marloes van der Est (links) en Sharon Quist gaan binnenkort grand café Met Shmaak verbouwen zodat ze nog meer gasten kwijt kunnen. © Johan Van Der Heijden

Horecatijgers Marloes en Sharon doen het gewoon, grand café Met Shmaak verbouwen in coronatijd

SINT PHILIPSLAND - Je moet het maar durven. In coronatijd je complete horecazaak verbouwen. Maar dat is wel wat Marloes van der Est (31) en Sharon Quist (23) binnenkort doen. Ze toveren de complete bovenverdieping van grand café Met Shmaak in Sint Philipsland om tot tapasbar. ,,In deze tijd moet je risico's durven nemen, het kan alleen maar beter gaan.”

  1. 7 november: Gitaar concert in Oude Stadhuis van Tholen

    7 november: Gitaar concert in Oude Stadhuis van Tholen

    Het tweede Avondconcert van de Stichting Anthonie Keldermans Concerten in het Oude Stadhuis van Tholen van dit seizoen staat in het teken van de gitaar. De gitaristen Izhar Elias en Fernando Cordas spelen op 7 november op originele gitaren van dezelfde bouwer als waar Schubert een gitaar van in zijn bezit had: Bernard Enzensperger. Het 19e eeuwse repertoire wordt gecombineerd met Spaanse gitaarmuziek voor gitaarduo. Het wordt dus een avond met twee totaal verschillende muzikale werelden. Het concert begint om 20.15 uur en reserveren is vereist via jan.de.viet@gmail.com.