Volledig scherm
Het interieur van restaurant Het Raedthuys in Sint-Maartensdijk een jaar geleden. © Marcelle Davidse

Familie Goudzwaard ziet toch af van overname Raedthuys in Sint-Maartensdijk

SINT-MAARTENSDIJK - De familie Goudzwaard ziet alsnog af van de overname van hotel-restaurant Het Raedthuys in Sint-Maartensdijk. Dat laat Jenny Goudzwaard maandagavond namens de familie weten.

Het hotel-restaurant is sinds 1 oktober gesloten omdat de vorige uitbaters, Robin en Suzanne van der Land, ermee stopten. De familie Goudzwaard, die ook brasserie De Zeester bij Scherpenisse runt, voelde wel wat voor een overname. ,,We hadden het voornemen om met veel enthousiasme aan de slag te gaan in Het Raedthuys", zegt Goudzwaard. ,,Een prachtige locatie met enorm veel potentie."

Nadat de interesse kenbaar was gemaakt bij pandeigenaar Nieuwenhuis Groep, volgde een reeks gesprekken. ,,Bijvoorbeeld over de contracten", legt Goudzwaard uit. ,,Op basis van die gesprekken hebben we gekeken wat mogelijk was. Met in het achterhoofd dat we ook De Zeester hebben. Na alles goed op een rijtje te hebben gezet en een aantal keer samen om de tafel te hebben gezeten met de eigenaar van het prachtige pand, hebben wij helaas besloten om Het Raedthuys niet over te nemen.”

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement