Volledig scherm
PREMIUM
Emma (5) werd in het Sophia Kinderziekenhuis verrast door meidengroep K3. © Johan Van Der Heijden

Emma (5) uit Tholen verrast door K3 in ziekenhuis

THOLEN - De vijfjarige Emma uit Tholen is er nog helemaal ondersteboven van. Drie weken geleden werd ze in het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam verrast door haar grote heldinnen: meidenband K3. Die gaven als CliniClowns een optreden voor haar.

Emma heeft een halve nier en is snel ziek, omdat er altijd infecties op de loer liggen. Ze kreeg al 43 infecties en ligt dus regelmatig in het ziekenhuis. Daarom is ze één van de hoofdrolspeelsters in de tv-show Zet 'm op!, waarin ook drie andere zieke kinderen verrast worden door de CliniClowns. Allemaal door hun idool, zoals Rico Verhoeven, André van Duin, en Pleun Bierbooms. Die show wordt zaterdag 15 december uitgezonden op NPO1, om 20.25 uur.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Iedereen verdient een tweede kans
    Geef uw mening

    Iedereen verdient een tweede kans

    Alsof een oude wond werd opengereten. Zo voelde het voor veel inwoners van Hoogerheide toen zij deze week vernamen dan Julien C., de man die in 2006 de 8-jarige Jesse Dingemans om het leven bracht, mogelijk op vrije voeten komt. C. zit nu nog in een tbs-kliniek in Groningen, maar de rechtbank beslist deze zomer of hij naar een instelling voor begeleid wonen kan en op verlof mag, ook zonder begeleiding. Volgens zijn behandelaars is C. daaraan toe. En iedereen verdient een tweede kans, toch?