stockpzc stockadr parkeren parkeerplek parkeerplaats parkeerplek
Volledig scherm
stockpzc stockadr parkeren parkeerplek parkeerplaats parkeerplek © Cris Sohier

Eigenaren bungalows mogen extra auto kwijt bij huisje op De Zeeuwse Parel

SCHERPENISSE - Bungaloweigenaren op vakantiepark De Zeeuwse Parel in Scherpenisse mogen voortaan drie in plaats van twee auto's bij hun huisje laten parkeren. Dat heeft de rechtbank in Middelburg bepaald. 

De eigenaren van bungalows hadden parkexploitant Greenpoint voor de rechter gedaagd omdat hun visite sinds dit voorjaar niet meer bij de bungalows mocht parkeren.Voorheen mocht dat nog wél.

Greenpoint wilde daar juist vanaf omdat ze overlast ervoer en het voor onveilige situatie zorgde. Ze bood bezoekers de mogelijkheid om à 5 euro per keer te parkeren bij de ingang van het park. Bungaloweigenaren mochten nog maar twee auto's bij hun perceel plaatsen. Ze kregen dan ook de kans om twee pasjes af te nemen waarmee ze de slagboom konden openen.

De rechter vindt dat één extra auto per keer bij de bungalows geparkeerd mag worden. Dat bezoek moet dan wel vooraf gemeld worden bij Greenpoint. Als er meerdere auto's komen, kunnen die parkeren op het parkeerterrein of langs de openbare weg, vindt de rechter.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement