Roxanne van Iwaarden, Stefanie Rijnberg en Ralf Smits (vlnr) wagen zich aan de gefermenteerde, zure haring.
Volledig scherm
PREMIUM
Roxanne van Iwaarden, Stefanie Rijnberg en Ralf Smits (vlnr) wagen zich aan de gefermenteerde, zure haring. © Iman Fase

Een stukje stinkvis eten vergt heel wat lef

STAVENISSE - Het is maar een klein blikje maar wat er in zit kan je behoorlijk van je fatsoen brengen. Dat merkte het personeel van restaurant 't Packhuys in Stavenisse woensdagavond wel, waar ze zich waagde aan het eten van gefermenteerde, zure haring. Ook wel bekend als de Surströmming-challenge.

  1. Nul euro steun: starters Nathalie en Judith zien hun Thools hotel-restaurant door de vingers glippen
    PREMIUM
    POLL

    Nul euro steun: starters Nathalie en Judith zien hun Thools ho­tel-restaurant door de vingers glippen

    THOLEN - De opening van Hotel Tholen en het inpandige restaurant JuNa werd nooit een opening. Op 13 oktober vorig jaar, twee dagen voor de Thoolse confettiknal, werd bekendgemaakt dat de horeca dicht moest. En in december verviel de roomservice van het hotel. Sindsdien bijten de startende ondernemers Nathalie van Rijsbergen (32) en Judith Wilsing (26) op een houtje, want van het kabinet krijgen ze geen cent steun.
  1. Angela redt zoontje uit brandend huis: 'Je zag heel de kinderkamer instorten'
    Play

    Angela redt zoontje uit brandend huis: 'Je zag heel de kinderka­mer instorten'

  2. Brabantse terrassen worden langzaam opgebouwd
    Play

    Brabantse terrassen worden langzaam opgebouwd