De winnende foto van Gerbert Kannekens: de omgeving van Oud-Vossemeer, met op de achtergrond molen De Jager.
Volledig scherm
De winnende foto van Gerbert Kannekens: de omgeving van Oud-Vossemeer, met op de achtergrond molen De Jager. © Gerbert Kannekens

Dronebeeld van Oud-Vossemeer goed voor publieksprijs bij fotowedstrijd

OUD-VOSSEMEER - Een dronefoto van de omgeving van Oud-Vossemeer heeft de publieksprijs gewonnen bij de wedstrijd Drone120.nl. De plaat werd geschoten door Gerbert Kannekens uit Klundert.

Drone120.nl is initiatief van belangenorganisatie Dronewatch, fotomagazine KIJK en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Die willen daarmee onder meer laten zien dat ook dronebezitters die zich aan alle regels houden - zoals niet vliegen boven 120 meter - prachtige foto's kunnen maken. 

Van de 542 ingezonden foto’s wonnen er twee een prijs. Een vakjury koos een winnaar en daarnaast stemden 2400 mensen online. Het publiek koos de foto van Gerbert Kannekens als winnaar. Daarop staat de Hikse Kreek, net ten noorden van Oud-Vossemeer. Ook molen De Jager is erop te zien. 

Kannekens wint een ballonvaart. Zijn foto is volgende maand ook te zien in KIJK, net als de jurywinnaar en acht foto's die een ‘eervolle vermelding’ kregen. De foto’s worden ook geëxposeerd op het Drone Festival Assen, op 5 oktober. 

Alle inzendingen zijn te zien op drone120.nl

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement