Volledig scherm
© Getty Images/Cultura RF

Dorpssuper Stavenisse is beste MCD van het land

STAVENISSE - De MCD-supermarkt in Stavenisse is vrijdag verkozen tot beste winkel in een onderlinge strijd met alle MCD-vestigingen. 

De supermarkten werden beoordeeld op onder meer orde, hygiëne en klantvriendelijkheid. Ze zijn beoordeeld door het hoofdkantoor van MCD, maar ook door een externe controleur. Bovendien is een klanttevredenheidsonderzoek gehouden.

Bij de MCD-formule zijn 29 winkels aangesloten, die met name zijn gevestigd in de regio Zuid-West Nederland. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 27 maart: Kindertoneel in Kunstkamer Holland Huis in Scherpenisse

    27 maart: Kinderto­neel in Kunstkamer Holland Huis in Scherpenis­se

    Kunstkamer Holland in Scherpenisse daagt kinderen van 4-7 jaar en 8-11 jaar uit om mee te spelen in een verhaal. Bibliotheek Oosterschelde organiseert deze activiteit in het kader van de Kinderkunstweek. Willemien en Martin van de Kunstkamer Holland Huis dragen een verhaal voor in taal en beweging. Aan de hand van het verhaal, wordt met de kinderen een toneelstuk gespeeld. De toneelstukken worden gespeeld op woensdag 27 maart. Van 14.00 uur tot 15.00 uur zijn de 4-7 jarigen aan de beurt en van 15.30 uur tot 16.30 uur de andere groep. Aanmelden kan via www.bibliotheekoosterschelde.nl. Leden betalen 3,50 euro, niet-leden vijf euro.