Volledig scherm
PREMIUM
Remco Schuurbiers voor zijn nieuwe pand aan de Oesterdam. © Johan van der Heijden

‘De Oesterdam geeft je het vakantiegevoel’

THOLEN - Vakantiepark Oesterdam nadert zijn voltooiing. De centrumvoorziening met eetgelegenheid is zo goed als klaar. Het hotel vraagt nog om afronding. Net als het stratenplan en de bouw van nog maximaal dertig huisjes. ,,Over twee jaar zijn we exact twintig jaar onderweg. Dan moet alles klaar zijn”, zegt Remco Schuurbiers, de commerciële man achter het park.

Wie regelmatig over de Oesterdam rijdt, ziet constant ontwikkelingen op de Speelmansplaten. Nieuwe huisjes, nieuwe aanplanting, een geluidswal en een reusachtig gebouw. De centrumvoorziening. Met daarin horeca, vergaderzalen, sanitair, een botenshowroom en 34 hotelkamers. De oplevering daarvan is dit najaar.

  1. Negatieve spaarrente? Dan gaat mijn geld in een sok
    Geef uw mening

    Negatieve spaarrente? Dan gaat mijn geld in een sok

    Nederlandse spaarders houden het nieuws over de spaarrente momenteel zeer nauwlettend in de gaten. De Europese Centrale Bank (ECB) verlaagt de rente namelijk wederom, wat kan leiden tot een negatieve spaarrentestand. Als de spaarrente negatief wordt, betekent dat dat spaarders moeten gaan betalen voor hun spaarcenten op de bank. En dat ziet de gemiddelde Nederlander niet zitten, bleek eerder al. Verdwijnt ons zuurverdiende spaargeld straks massaal weer in een oude sok?