Maurits Fondse.
Volledig scherm
Maurits Fondse. © Marlies Wessels

Concert Roots haalt muzikanten terug naar Tholen voor Stavoord6

THOLEN - Drie op Tholen opgegroeide muzikanten die (inter)nationaal naam hebben gemaakt, keren zaterdag 25 mei terug naar het eiland. Ze doen dat voor het concert Roots, waarmee ze geld willen ophalen voor de Stichting Stavoord6.

Die stichting bouwt een vakantiewoning op chaletpark Krabbenkreek in Sint-Annaland. Dat huis is bedoeld om ongeneeslijk zieke mensen een korte vakantie te geven met vrienden of familie.

De drie muzikanten zijn Ties Mellema, Maurits Fondse en Martin Fondse. Zij treden ’s avonds op bij het concert, ondersteund door de Thoolse muziekverenigingen. Dat concert draagt de naam ‘’een ode aan Tholen’.

Voorafgaand aan dat concert worden twee workshops gehouden. Zo is er zaterdagmorgen in Kunstkamer Holland Huis in Scherpenisse een saxofoonworkshop, gegeven door Ties Mellema en Concordia-dirigent Marcel Hartendorp. ’s Middags is er in Meulvliet in Tholen een workshop improvisatie die wordt gegeven door Martin Fondse. 

Kaarten voor het concert zijn te koop via www.stavoord6.nl en kosten tien euro in de voorverkoop. Het concert vindt plaats in Meulvliet vanaf 20.00 uur.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement