Volledig scherm
De brommobiel knalde op een een geparkeerde auto. © GinoPress B.V.

Brommobiel rijdt tegen geparkeerde auto in Oud-Vossemeer, bestuurder gewond naar ziekenhuis

OUD-VOSSEMEER - Een brommobiel is maandagavond tegen een geparkeerde auto gereden in de Secretaris Rijstenbilstraat in Oud-Vossemeer. De bestuurder van de 45km-auto raakte gewond en is overgebracht naar het ziekenhuis.

De bestuurder van de brommobiel werd mogelijk onwel. De politie heeft met behulp van enkele omstanders het voertuig aan de kant geduwd. De pick-up raakte door de aanrijding licht beschadigd. Het ongeluk gebeurde om 17.45 uur. 

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Negatieve spaarrente? Dan gaat mijn geld in een sok
    Geef uw mening

    Negatieve spaarrente? Dan gaat mijn geld in een sok

    Nederlandse spaarders houden het nieuws over de spaarrente momenteel zeer nauwlettend in de gaten. De Europese Centrale Bank (ECB) verlaagt de rente namelijk wederom, wat kan leiden tot een negatieve spaarrentestand. Als de spaarrente negatief wordt, betekent dat dat spaarders moeten gaan betalen voor hun spaarcenten op de bank. En dat ziet de gemiddelde Nederlander niet zitten, bleek eerder al. Verdwijnt ons zuurverdiende spaargeld straks massaal weer in een oude sok?