Automobilist belandt in sloot bij Poortvliet en raakt gewond

videoPOORTVLIET - Een automobilist is woensdagmorgen gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval aan de Zwarteweg bij Poortvliet.

Rond 06:20 uur belandde de auto in een sloot. De man kon zelf uit de auto komen. Een ambulance verleende medische hulp en bracht het slachtoffer vervolgens naar een ziekenhuis.

Het voertuig liep forse schade op. Een bergingsbedrijf is opgeroepen om de auto te takelen. Hoe het ongeval gebeurde, is niet bekend.

Volledig scherm
De auto landde in een sloot. © 112Midden-Zeeland
BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Vergoeding na geweld jeugdzorg is niet nodig
    Geef uw mening

    Vergoeding na geweld jeugdzorg is niet nodig

    Het onderzoek naar geweld dat kinderen in de jeugdzorg de afgelopen decennia hebben ondergaan, deed flink wat stof opwaaien. Veel slachtoffers zijn blij met de erkenning en een deel van hen hoopt nu op een schadevergoeding vanuit het Rijk. Zij vinden alleen excuses voor het leed dat hen is aangedaan niet voldoende. Maar helpt geld die vreselijke herinneringen uit te wissen? Is het nodig overheidsgeld te reserveren om dit leed te verzachten?