Arie de Viet nam kort na de sloop van de oude uloschool het brokstuk met het zebrahoofd op zijn bagagedrager mee naar Sint-Maartensdijk. Het brokstuk lag 18 jaar in zijn tuin en is na een restauratie terug op de oude plek in een nieuw gebouw, de hal van medisch centrum Vliethof.
Volledig scherm
PREMIUM
Arie de Viet nam kort na de sloop van de oude uloschool het brokstuk met het zebrahoofd op zijn bagagedrager mee naar Sint-Maartensdijk. Het brokstuk lag 18 jaar in zijn tuin en is na een restauratie terug op de oude plek in een nieuw gebouw, de hal van medisch centrum Vliethof. © Johan Van Der Heijden

Arie de Viet heeft het zebrahoofd thuisgebracht in Tholen

THOLEN - Na een omzwerving van 18 jaar, is de zebra van kunstenaar Anton van Meurs dankzij een ‘historische vondst’ van Arie de Viet weer thuis in Tholen.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Zomerfoto's: Dansen naar het einde van de zomer
  Weekwinnaar

  Zomerfo­to's: Dansen naar het einde van de zomer

  Kleindochter Jula danst richting de golven aan de kust bij Vrouwenpolder, terwijl het strand wordt ondergedompeld in het avondlicht. Zorgeloos zwiert zij de kabbelende golven tegemoet in het volle vertrouwen dat niets haar geluk in de weg staat. Sissy van Rijsbergen ziet haar kleindochter en denkt aan het liedje van Bløf getiteld ‘Dansen aan zee’. Alles klopt op deze foto. Een terechte weekwinnaar. Van harte gefeliciteerd Sissy!
 2. Viroloog: ‘Grote problemen met lankmoedige beleid van het kabinet’
  PREMIUM

  Viroloog: ‘Grote problemen met lankmoedi­ge beleid van het kabinet’

  GILZE/WOUW - Drie spelers bleken maandag met corona besmet bij voetbalclub VV Gilze, dinsdag werd bekend dat zes jeugdspelers bij voetbalclub Cluzona Wouw het virus bij zich hadden. Het toenemend aantal jongeren dat besmet raakt, baart Peter Rottier, emeritus hoogleraar virologie en virusziekten, zorgen. Evenals het uitblijven van drastische maatregelen van het kabinet. Hij voorziet ‘catastrofale gevolgen’.