Volledig scherm
© Frans Bosscha

Aanrijding tussen auto en scooter op rotonde in Tholen

THOLEN - Een ambulance en een politiemotor zijn vanmiddag uitgerukt na een ongeluk op de rotonde bij de Ten-Ankerweg en de Windsingel in Tholen. Er is niemand gewond geraakt. Zo meldt 112markiezaten.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 10 september: Doortrapdag voor oudere fietsers in Sint-Annaland

    10 september: Doortrap­dag voor oudere fietsers in Sint-Annaland

    Het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland, de gemeente Tholen en de Provincie Zeeland organiseren aanstaande donderdag de Doortrapdag in Sint-Annaland. Tijdens de bijeenkomst zijn er fietsactiviteiten georganiseerd die gericht zijn op de oudere, ervaren fietser. ,,We willen de oudere fietser tips en tools geven doordat ze door kunnen blijven fietsen en niet zullen stoppen”, zegt coördinator Roseline van den Heuvel. ,,Veel meer mensen stappen over na de e-bike. Dat is voor sommigen heel makkelijk om te gebruiken, maar voor anderen weer heel lastig. Sommige mensen zijn bang om achterom te kijken en durven daarom niet meer te fietsen, terwijl daar spiegeltjes voor zijn.”