Volledig scherm

24 mei: Clinic rolstoelbasketbal in Tholen

Stichting Basketball Experience Nederland, Basketbalvereniging The Clams en de buurtsportcoaches van de gemeente Tholen organiseren een rolstoelbasketbal clinic in de gymzaal Westerpoort in Tholen. De clinic wordt begeleid door Sylvana van Hees, speelster van het Nederlandse vrouwen rolstoelbasketbal team. De clinic is toegankelijk voor iedereen, waarbij mensen met een fysieke beperking zeer welkom zijn en vindt plaats op vrijdag 24 mei van 18.30 uur tot 20.00 uur. Deelname is gratis en sportrolstoelen zijn aanwezig. Aanmelden kan via roos@basketballexperience.nl of 06 21368854.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Negatieve spaarrente? Dan gaat mijn geld in een sok
    Geef uw mening

    Negatieve spaarrente? Dan gaat mijn geld in een sok

    Nederlandse spaarders houden het nieuws over de spaarrente momenteel zeer nauwlettend in de gaten. De Europese Centrale Bank (ECB) verlaagt de rente namelijk wederom, wat kan leiden tot een negatieve spaarrentestand. Als de spaarrente negatief wordt, betekent dat dat spaarders moeten gaan betalen voor hun spaarcenten op de bank. En dat ziet de gemiddelde Nederlander niet zitten, bleek eerder al. Verdwijnt ons zuurverdiende spaargeld straks massaal weer in een oude sok?