Volledig scherm

24 mei: Clinic rolstoelbasketbal in Tholen

Stichting Basketball Experience Nederland, Basketbalvereniging The Clams en de buurtsportcoaches van de gemeente Tholen organiseren een rolstoelbasketbal clinic in de gymzaal Westerpoort in Tholen. De clinic wordt begeleid door Sylvana van Hees, speelster van het Nederlandse vrouwen rolstoelbasketbal team. De clinic is toegankelijk voor iedereen, waarbij mensen met een fysieke beperking zeer welkom zijn en vindt plaats op vrijdag 24 mei van 18.30 uur tot 20.00 uur. Deelname is gratis en sportrolstoelen zijn aanwezig. Aanmelden kan via roos@basketballexperience.nl of 06 21368854.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. ‘Vergoeding na geweld jeugdzorg is niet nodig’
    Geef uw mening

    ‘Vergoeding na geweld jeugdzorg is niet nodig’

    Het onderzoek naar geweld dat kinderen in de jeugdzorg de afgelopen decennia hebben ondergaan, deed flink wat stof opwaaien. Veel slachtoffers zijn blij met de erkenning en een deel van hen hoopt nu op een schadevergoeding vanuit het Rijk. Zij vinden alleen excuses voor het leed dat hen is aangedaan niet voldoende. Maar helpt geld die vreselijke herinneringen uit te wissen? Is het nodig overheidsgeld te reserveren om dit leed te verzachten?