Volledig scherm

19 oktober: FIFA toernooi in Tholen

Jongerenwerk Tholen organiseert in samenwerking met Jeugdhonk de Kelder Sint Philipsland een FIFA toernooi. Op vrijdag 19 oktober van 19.00 uur tot 22.00 uur wordt er gestreden voor de titel 'Beste FIFA speler van Gemeente Tholen.' Inschrijven kan tot en met 17 oktober via naomi.vanmierlo@tholen.nl of 06 48166295. Hierbij moeten naam en leeftijd vernoemd worden.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. 31 oktober: Kindercollege over allergieën in Sint-Annaland

  31 oktober: Kindercol­le­ge over allergieën in Sint-Annaland

  Wetenschapsknooppunt Zeeland organiseert, in samenwerking met University College Roosevelt en Bibliotheek Oosterschelde, een kindercollege over allergieën. Kinderen uit groep 6, 7 of 8 zijn welkom voor het college van een echte onderzoeker. Het college vindt plaats op woensdag 31 oktober van 15.00 uur tot 16.30 uur in de bibliotheek in Sint-Annaland. Aanmelden is verplicht en kan via www.bibliotheekoosterschelde.nl. Deelname is gratis.
 1. 28 november: Workshop autobiografisch schrijven in Scherpenisse

  28 november: Workshop autobiogra­fisch schrijven in Scherpenis­se

  De Bieb in de Buurt Scherpenisse organiseert samen met Kunstkamer Holland Huis een serie schrijfworkshops. Het thema van de avonden is ‘terug naar je wortels.’ In deze workshop autobiografisch schrijven gaan deelnemers op zoek naar hun eigen geschiedenis. De workshops zijn los van elkaar te volgen. De laatste van de drie workshops vindt plaats op 28 november. Aanmelden moet voor 24 oktober en kan via www.bibliotheekoosterschelde.nl.
 2. 14 november: Workshop autobiografisch schrijven in Scherpenisse

  14 november: Workshop autobiogra­fisch schrijven in Scherpenis­se

  De Bieb in de Buurt Scherpenisse organiseert samen met Kunstkamer Holland Huis een serie schrijfworkshops. Het thema van de avonden is ‘terug naar je wortels.’ In deze workshop autobiografisch schrijven gaan deelnemers op zoek naar hun eigen geschiedenis. De workshops zijn los van elkaar te volgen. De workshops vinden plaats op woensdag 14 november en 28 november. Aanmelden moet voor 24 oktober en kan via www.bibliotheekoosterschelde.nl.
 3. 31 oktober: Workshop autobiografisch schrijven in Scherpenisse

  31 oktober: Workshop autobiogra­fisch schrijven in Scherpenis­se

  De Bieb in de Buurt Scherpenisse organiseert samen met Kunstkamer Holland Huis een serie schrijfworkshops. Het thema van de avonden is 'terug naar je wortels.' In deze workshop autobiografisch schrijven gaan deelnemers op zoek naar hun eigen geschiedenis. De workshops zijn los van elkaar te volgen. De workshops vinden plaats op woensdag 31 oktober, 14 november en 28 november. Aanmelden moet voor 24 oktober en kan via www.bibliotheekoosterschelde.nl.