Volledig scherm

14 juni: Vrijdagmiddagborrel Tholen voor het goede doel

Dit jaar vindt voor de zesde keer de Vrijdagmiddagborrel Tholen plaats. De opbrengst van de borrel gaat dit jaar naar ‘Project TOV.’ Zij zorgen ervoor dat jong volwassenen met een beperking uit de regio op zomervakantie kunnen. De borrel wordt gehouden op vrijdag 14 juni op Scheepswerf Duivendijk. De entree voor de borrel bedraagt twee euro. De poorten gaan open om 16.30 uur en iedereen boven de achttien is welkom.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Negatieve spaarrente? Dan gaat mijn geld in een sok
    Geef uw mening

    Negatieve spaarrente? Dan gaat mijn geld in een sok

    Nederlandse spaarders houden het nieuws over de spaarrente momenteel zeer nauwlettend in de gaten. De Europese Centrale Bank (ECB) verlaagt de rente namelijk wederom, wat kan leiden tot een negatieve spaarrentestand. Als de spaarrente negatief wordt, betekent dat dat spaarders moeten gaan betalen voor hun spaarcenten op de bank. En dat ziet de gemiddelde Nederlander niet zitten, bleek eerder al. Verdwijnt ons zuurverdiende spaargeld straks massaal weer in een oude sok?