Met de 'Anniversary Edition' komt gametopper 'Skyrim' wéér uit. Wij hebben, na een paar honderd uur in de game, een paar tips voor spelers die er voor 't eerst in duiken.
Volledig scherm
Met de 'Anniversary Edition' komt gametopper 'Skyrim' wéér uit. Wij hebben, na een paar honderd uur in de game, een paar tips voor spelers die er voor 't eerst in duiken. © Bethesda

Vijf dingen die je absoluut moet doen in ‘Skyrim’

De tiende verjaardag van The Elder Scrolls V: Skyrim wordt gevierd met een Anniversary Edition, waarin je onder meer nieuwe content krijgt uit officieel gemaakte mods door fervente fans. Is het ook voor jou tijd om weer terug in deze moderne gameklassieker te duiken, of hem misschien eindelijk voor ’t eerst te spelen? Hier zijn vijf dingen die we je absoluut aanraden tijdens je spel.

  1. Marsha wil met klapmobiel afkicken van smartphone: ‘Deze verslaving maakt niet gelukkig’

    Marsha wil met klapmobiel afkicken van smartphone: ‘Deze verslaving maakt niet gelukkig’

    Bijna vier uur per dag staarde ze naar het mini-scherm van haar telefoon, totdat Marsha Pinedo eind 2021 besloot dat het genoeg was. Het roer ging om, haar iPhone uit. In 2022 hoopt ze haar internetgebruik drastisch terug te dringen en anderen te inspireren hetzelfde te doen. Nu al met succes, want velen delen haar wens, zo blijkt op LinkedIn. “Het wordt tijd dat we ons eigen gedrag onder de loep nemen.”