Reuters
Volledig scherm
© Reuters

Twitter wil gebruikers waarschuwen voor verhitte gesprekken

Twitter werkt aan een functie waarmee gebruikers worden gewaarschuwd voor ‘intense’ en ‘verhitte’ Twitter-gesprekken, om zo ‘gezonde conversaties’ te stimuleren.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
  2. Schatrijke antivirus-pionier John McAfee ‘verdiende 13 miljoen over rug van Twittervolgers’

    Schatrijke antivirus-pionier John McAfee ‘verdiende 13 miljoen over rug van Twittervol­gers’

    De omstreden tech-ondernemer John McAfee komt steeds dieper in de problemen. De 75-jarige Britse Amerikaan, die schatrijk werd met zijn gelijknamige antivirusprogramma, wordt nu ook beschuldigd van fraude en witwassen. McAfee zou de prijzen van cryptomunten kunstmatig hebben opgedreven door handig gebruik te maken van zijn grote schare volgers op Twitter. Volgens Amerikaanse justitie verdiende hij zo meer dan dertien miljoen dollar over de rug van beleggers die met de cryptomunten bleven zitten.