Volledig scherm
PREMIUM
SmartSleep van Philips om de kwaliteit van de diepe slaap te verbeteren voor mensen die onvoldoende slaap krijgen. © Cwenar Studios/Philips

Philips piept en port voor betere slaap

Slaap is een miljardenbusiness. Philips ziet kansen. Op elektronicabeurs IFA in Berlijn komt het concern met nieuwe en vernieuwde slaap-hulpmiddelen. Slaapprofessor Eus van Someren is echter kritisch op dergelijke gadgets. 

Bij wie ‘s nachts luid gesnurk in de slaapkamer klinkt, is het vast een bekend tafereel: partner geeft snurker flinke por, een verwoede poging om een einde te maken aan dat oorverdovend 'gezaag’. Philips heeft daar een anti-snurkhulp voor gemaakt. Het is een van de slaapproducten waarmee Philips vanaf vrijdag uitpakt tijdens IFA in Berlijn, de grootste technologiebeurs van Europa. 

  1. Amerika klaagt YouTubers aan voor ‘gepland’ bezoek aan verboden militaire basis Area 51

    Amerika klaagt YouTubers aan voor ‘gepland’ bezoek aan verboden militaire basis Area 51

    YouTubers Ties Granzier (20) en Govert Sweep (21), die in Amerika werden opgepakt omdat ze de militaire basis Area 51 betraden, zijn aangeklaagd voor het binnentreden van verboden terrein. Justitie verdenkt hen ervan dat bewust gepland te hebben in overleg met anderen. Op zo'n daad van grote burgerlijke ongehoorzaamheid staat maximaal een jaar cel. De mannen verschijnen morgen voor de rechter.