Volledig scherm
© ANP

Deze Black Friday vind je de beste en eerlijkste deals hier

Black Friday barst weer los op 29 november. Volgende week vrijdag is het weer kopen, koopjesjagen en - hoogstwaarschijnlijk - kijken naar beelden van duwende en trekkende Amerikanen. In Nederland gaat het er wat rustiger aan toe, maar dat betekent niet dat Black Friday ons landje overslaat. Hoe je die beste deals vindt? AD Tech helpt een handje.

Op AD Tech vind je volgende week vrijdag - Black Friday, dus - meerdere artikelen met daarin handige tools om de eerlijkste deals te vinden. Deze tools maken gebruik van de prijsvergelijker en Pricewatch van onze zustersites Tweakers en Hardware Info. De tool vergelijkt de prijzen van 'aanbiedingen’ met historische prijsdata om uit te vogelen of het wel echt gaat om een deal. Was een televisie bijvoorbeeld vier weken geleden veel goedkoper dan de week voor Black Friday, om zo kunstmatig een goeie deal te maken, dan zien we dat meteen. Zo weet je dat je altijd een goeie deal hebt.

De gehele week zal deze lijst te zien zijn op AD Tech. Kom dus vooral vaak terug voor de eerlijkste deals. 

Daarnaast is het slim om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zo krijg je elke dinsdag de beste en eerlijkste deals, ook buiten Black Friday om, in je mailbox. Daarnaast krijg je ook het laatste nieuws en de laatste reviews. Essentieel voor echte tech-fans.