Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Black Friday start deze week, we zetten de eerste techaanbiedingen op een rij

Op vrijdag 26 november is het weer Black Friday. Webwinkels verwachten gigantische drukte tijdens het jaarlijkse evenement, maar hoe bereid je je nou voor op de aanbiedingen? We helpen je op weg.

2 reacties

 • J.W.H. Vermeulen

  1 maand geleden
  Puur consumptisme!! Heb ik al die afgeprijsde rotzooi echt nodig?Waarschijnlijk worden er ook eerst prijzen verhoogd en gaat daarna overjarige troep de zogenaamde uitverkoop in!
 • Hans de Laat

  1 maand geleden
  Je denkt een hoge korting te krijgen maar prijzen word en vooraf eerst verhoogd. Daarbij gaat het vaak om voorraad artikelen of artikelen die zo wie zo zouden verdwijnen. Het is een uiterst slim marketing plan maar dat kun je aan Amerikanen wel overlaten.
 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?