Volledig scherm
© Tweakers

‘Apple komt dit jaar met twee nieuwe AirPods’

De originele Apple AirPods waren voor het techbedrijf uit Cupertino een regelrecht schot in de roos. Het was dan ook geen verrassing dat Apple een aantal weken geleden een tweede versie van de draadloze oordoppen presenteerde. Nu komt het techbedrijf mogelijk met nog twee nieuwe modellen. 

Dat voorspelt analist Ming-Chi Kuo, die zich specialiseert in nieuws rondom Apple. De twee vernieuwde AirPods zouden tussen het einde van dit jaar en het eerste kwartaal van 2020 moeten verschijnen.

Hoe onderscheiden de nieuwe oordoppen zich? Een goedkopere versie zou min of meer gelijk zijn aan de AirPods die we nu kennen, terwijl een duurdere versie een nieuw design zou hebben. Eerder gingen er al geruchten over de mogelijkheden van een eventuele nieuwe versie. Zo zouden de doppen gezondheidssensoren bevatten, waterdicht zijn en de mogelijkheid geven om omgevingsgeluid te filteren. 

Onlangs bracht Apple dus de tweede versie van zijn succesvolle draadloze oordoppen uit. Wij testten de koptelefoontjes en velden ons oordeel