Huntelaar in actie tegen Nice.
Volledig scherm
Huntelaar in actie tegen Nice. © Pim Ras Fotografie

Ziggo zendt EL-duels Ajax 'openbaar' uit

Ziggo zal donderdag de Europa League-wedstrijd tussen Ajax en Rosenborg niet alleen voor de eigen klanten rechtstreeks uitzenden. Ook niet-klanten kunnen het duel live volgen. Op Ziggo Sport Select, een betaalzender die ook abonnees van onder meer KPN hebben, zal ‘in freeview’ te zien zijn. 

 1. Thomas Krol gooide voorbereiding over andere boeg: ‘Ze dachten dat ik wielrenner was bij Jumbo-Visma’
  PREMIUM

  Thomas Krol gooide voorberei­ding over andere boeg: ‘Ze dachten dat ik wielrenner was bij Jum­bo-Vis­ma’

  Thomas Krol, die later deze maand in Thialf een World Cup-ticket hoopt te bemachtigen voor zowel de 1000 als 1500 meter, bereidde zich afgelopen zomer niet alleen op de traditionele manier voor op het schaatsseizoen. De 30-jarige Deventenaar zat ook in de tv-studio en beklom een van de mooiste bergen van Europa. ,,Soms moet je niet al te panisch doen”, aldus de olympisch kampioen van Peking.
 2. Lewis Hamilton over ‘bud­get-ga­te’: ‘We zagen Red Bull elk weekend of om het weekend met upgrades komen’

  Lewis Hamilton over ‘bud­get-ga­te’: ‘We zagen Red Bull elk weekend of om het weekend met upgrades komen’

  Lewis Hamilton vindt dat teams die het budgetplafond in de Formule 1 overschrijden gestraft moeten worden. Volgens nog onbevestigde berichten zouden twee renstallen afgelopen jaar meer hebben uitgegeven dan de maximaal toegestane 145 miljoen dollar voor de bouw en ontwikkeling van hun raceauto’s. Red Bull, het team van wereldkampioen Max Verstappen, wordt genoemd als een van de twee ploegen.