Waar Lionel Messi worstelt, straalt Kylian Mbappé en dat leidt tot uiteenlopende emoties bij PSG

Terwijl de oude ster Lionel Messi worstelt, flitst de nieuwe - Kylian Mbappé - als nooit tevoren. Het leidt tot chagrijn, trots en onrust tegelijk in Parijs. Deze site dook twee dagen in de wondere wereld van Paris Saint-Germain.

 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.
 2. Cristiano Ronaldo slaat toe op het moment dat Lionel Messi faalt vanaf elf meter: ‘Ronaldo als vanouds’
  Play

  Cristiano Ronaldo slaat toe op het moment dat Lionel Messi faalt vanaf elf meter: ‘Ronaldo als vanouds’

  Na een zeldzame doelpuntendroogte van zes wedstrijden (588 minuten), heeft Ronaldo gisteravond het net weer eens doen bollen. Hij maakte de 1-0 op Old Trafford tegen Brighton & Hove Albion (2-0). De Engelse media buitelden over elkaar heen om de Portugese spits te complimenteren, al zijn ze eensgezind in hun oordeel: ,,Ronaldo heeft - zeker gezien zijn leeftijd - niet de antwoorden waarnaar Manchester United op zoek is.”