epa
Volledig scherm
© epa

Teruglezen: Liverpool met anderhalf been in Champions League

Liverpool heeft met 1-2 gewonnen van TSG Hoffenheim in de play-offs van de Champions League. De Engelse ploeg van coach Jürgen Klopp zet daarmee een eerste stap richting de groepsfase van het miljardenbal. Lees hier de hoogtepunten nog eens terug.

 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”
 2. Trainingskamp in Zweden of Duitsland moet jeugdig Groen-Wit met nieuwe trainer helpen omhoog te klimmen

  Trainings­kamp in Zweden of Duitsland moet jeugdig Groen-Wit met nieuwe trainer helpen omhoog te klimmen

  Een trainingsstage in de winter. Het is voor menig voetbalclub op de hoogste niveaus van Nederland de normaalste zaak van de wereld. Maar op het zesde niveau in het handbal? Niet bepaald, maar bij Groene Ster laten ze niks aan het toeval over. Met een nieuwe trainer aan het roer van de damesploeg is de club ambitieus. ,,We hebben grootse plannen en mikken op een plaats in de top 3.”