Volledig scherm
© Marco Okhuizen

Sporrel manager topsport bij tennisbond KNLTB

Dennis Sporrel gaat per 1 september bij de Nederlandse tennisbond KNLTB aan de slag als manager topsport. Hij is nu nog werkzaam bij de KNLTB als bondscoach rolstoeltennis. Sporrel neemt een deel van het takenpakket over van technisch manager Alex Reijnders, die over vijf maanden afscheid neemt van de tennisbond. Hij was sinds 2015 in dienst bij de KNLTB.

Sporrel zal in zijn nieuwe functie eindverantwoordelijk zijn voor het topsportklimaat, zowel bij het valide als het rolstoelprogramma, en tevens de aansturing doen van onder anderen de bondscoaches mannen, vrouwen en jeugd. Hij zal minder op reis zijn en ook minder op de baan trainingen verzorgen. Deze taken worden overgenomen door een uitbreiding van het contract met Sten Leusink.

,,Dennis Sporrel is voor de komende jaren de juiste man op de juiste plaats”, liet technisch directeur Jacco Eltingh weten. ,,Hij kan op de juiste wijze communiceren en mensen overtuigen om er alles aan te doen en werkt altijd vanuit de topsportgedachte. Ik ben ook heel blij dat we deze functie met een Nederlander kunnen invullen, omdat we zo enorm veel kwaliteit in Nederland hebben.”

Poll

Verleng jij je seizoenkaart van NAC?

  • Ja (70%)
  • Nee (30%)
3528 stemmen