Rinus Bennaars (links) is in 2018 in Residentie Moermont te Bergen op Zoom blij met het bezoek van Frans Bouwmeester uit Breda, in de jaren zestig zijn ploeggenoot bij Feyenoord en vriend voor het leven.
Volledig scherm
Rinus Bennaars (links) is in 2018 in Residentie Moermont te Bergen op Zoom blij met het bezoek van Frans Bouwmeester uit Breda, in de jaren zestig zijn ploeggenoot bij Feyenoord en vriend voor het leven. © archieffoto Marcel Otterspeer / Pix4Profs

Rinus Bennaars (90) uit Bergen op Zoom overleden: de oud-speler van Dosko en Feyenoord die Pelé tot een wissel dwong

NecrologieVijftienvoudig international Rinus Bennaars, die Feyenoord begin jaren 60 aan twee landstitels en Europees succes hielp, is maandag 8 november in zijn geboorte- en woonplaats Bergen op Zoom overleden. Hij werd 90 jaar.

  1. Column Willem van Hanegem | Erik ten Hag hoeft zich toch niet zo piepklein te maken, waarom zo nederig?
    PREMIUM

    Column Willem van Hanegem | Erik ten Hag hoeft zich toch niet zo piepklein te maken, waarom zo nederig?

    Columnist Willem van Hanegem vond het ‘overdreven’ dat Erik ten Hag de tegenstander in de FA Cup-finale, Manchester City, de beste club ter wereld noemde. ,,Hij verliest van Manchester City omdat keeper David de Gea weer eens blundert.” De Kromme gaat in zijn wekelijkse column ook in op de ‘slechtste penaltyserie ooit in Nederland’ en de ‘draaiende’ Erwin van de Looi bij ESPN over Mitchel Bakker.