Luchtbeeld van The All England Lawn Tennis and Croquet Club van Wimbledon.
Volledig scherm
PREMIUM
Luchtbeeld van The All England Lawn Tennis and Croquet Club van Wimbledon. © ANP / AFP

Richard Krajicek over het 100-jarige tennisstadion van Wimbledon: ‘De douches waren zo goed’

Wimbledon viert vanaf morgen de honderdste verjaardag van het Centre Court. Met Richard Krajicek, de kampioen van 1996, struint verslaggever Rik Spekenbrink langs de belangrijkste plekjes van het beroemdste tennisstadion ter wereld. ,,De douches waren zo goed.”

 1. Lewis Hamilton over ‘bud­get-ga­te’: ‘We zagen Red Bull elk weekend of om het weekend met upgrades komen’

  Lewis Hamilton over ‘bud­get-ga­te’: ‘We zagen Red Bull elk weekend of om het weekend met upgrades komen’

  Lewis Hamilton vindt dat teams die het budgetplafond in de Formule 1 overschrijden gestraft moeten worden. Volgens nog onbevestigde berichten zouden twee renstallen afgelopen jaar meer hebben uitgegeven dan de maximaal toegestane 145 miljoen dollar voor de bouw en ontwikkeling van hun raceauto’s. Red Bull, het team van wereldkampioen Max Verstappen, wordt genoemd als een van de twee ploegen.
 2. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”