Podcast Formule 1 | ‘Max Verstappen zou waarschijnlijk ook zijn gaan twijfelen aan de eerlijkheid van het systeem’

Het moment waar de Formule 1-fans op zaten te wachten, vond afgelopen week plaats: Lewis Hamilton doorbrak het stilzwijgen. Dat hij door zou gaan als coureur werd wel duidelijk de laatste weken, maar wat wilde de Brit nog kwijt over die laatste race? In Pitstop bespreken presentator Etienne Verhoeff en F1-watcher Arjan Schouten de ‘terugkeer’ van Hamilton. Net als het vertrek van Michael Masi als wedstrijdleider.

,,Het probleem is toch geweest dat de regels niet genoeg duidelijkheid bieden?”, stelt Verhoeff. Schouten: ,,Het regelboek in de Formule 1 is zo dik als alle boeken bij elkaar. En je voert nu allemaal zaken in, alleen maar omdat je niet durft toe te geven als sport dat het vorig seizoen fout is gegaan. Dat is best wel zuur toch?”

Pitstop is er dit Formule 1-seizoen elke zondag tijdens het raceseizoen. Volgende week zondag is er een nieuwe aflevering en worden de eerste testdagen besproken in Barcelona. Je beluistert Pitstop via AD.nl, de AD App of jouw favoriete podcastplatform.

Bekijk hieronder onze video’s over Formule 1.

Formule 1-podcast Pitstop
Volledig scherm
Formule 1-podcast Pitstop © ANP