Jetro Willems tekent bij Greuther Fürth.
Volledig scherm
Jetro Willems tekent bij Greuther Fürth. © Greuther Fürth

Oud-PSV’er Jetro Willems vindt club in de Bundesliga

Linksback Jetro Willems vervolgt zijn carrière in Duitsland, bij Greuther Fürth. De nummer vijftien van de Bundesliga pikt de voormalig PSV'er transfervrij op. 

 1. Van Nistelrooij roept op tot realiteit bij PSV: ‘In het jaar dat hét moet gebeuren, verkoop je niet je beste spelers’
  PREMIUM

  Van Nistel­rooij roept op tot realiteit bij PSV: ‘In het jaar dat hét moet gebeuren, verkoop je niet je beste spelers’

  Trainer Ruud van Nistelrooij gaf vrijdag in aanloop naar de herstart van de eredivisie desgevraagd zijn oordeel over de stand van zaken bij PSV, dat derde staat en op dit moment kansloos lijkt voor de titel. Hij vindt dat PSV het maximale eruit heeft gehaald en tegelijkertijd herhaalde hij dat de ambitie blijft om altijd voor het hoogste te gaan. ,,Als je de verkopen die gedaan moesten worden in dit seizoen niet meeneemt, leef je niet in de realiteit”, vond de trainer.
  Eindhoven
 2. Voetbalpodcast | ‘Als Ajax nu kan tekenen voor plek twee doen ze het’

  Voetbalpod­cast | ‘Als Ajax nu kan tekenen voor plek twee doen ze het’

  Is Ajax wel een ploeg die kan achtervolgen of willen ze liever leider zijn? Van de Keuken Kampioen Divisie naar de top van de eredivisie en door naar Oranje. De waarde van de KKD. Een aanvoerdersband afpakken en de impact hiervan op een speler en groep en het moeras van Vitesse. Etienne Verhoeff neemt het door met Johan Inan. Bovendien belt hij in Op weg naar de eredivisie met Adrie Poldervaart, trainer van De Graafschap.