Danilho Doekhi
Volledig scherm
Danilho Doekhi © AFP

Onderscheiding lonkt voor Ajax-opponent Danilho Doekhi

Danilho Doekhi (24) kan zijn eerste seizoen in de Bundesliga meteen bekronen met een persoonlijke onderscheiding. De verdediger is genomineerd voor speler van de maand in de Bundesliga. De voormalig jeugdinternational van Oranje maakte drie goals in drie wedstrijden in januari voor Union Berlin.

 1. Scheldpartijen, grof taalgebruik en een andere mentaliteit; scheidsrechter De Pater is er klaar mee
  PREMIUM

  Scheldpar­tij­en, grof taalge­bruik en een andere mentali­teit; scheids­rech­ter De Pater is er klaar mee

  Hij is er helemaal klaar mee. Met alle vloeken, verwensingen en het roepen van de ergste ziektes. In het veld, langs de lijn, in de wedstrijd en na afloop. Scheidsrechter Gerrit de Pater (47) is met onmiddellijke ingang gestopt. Een besluit waar de leidsman uit Krabbendijke al jaren tegenaan hikte. De Pater is blij dat hij eindelijk de knoop heeft doorgehakt. ,,Het plezier was weg.’’
  Krabbendijke
 2. Nieuwe bondscoach Portugal blij met aanwezigheid Cristiano Ronaldo: ‘Hij is een symbool voor dit team’
  met video

  Nieuwe bondscoach Portugal blij met aanwezig­heid Cristiano Ronaldo: ‘Hij is een symbool voor dit team’

  De nieuwe Portugese bondscoach Roberto Martínez zei “bijzonder blij” te zijn met de aanwezigheid van Cristiano Ronaldo in de nationale selectie. Even bestond de vrees dat de vedette zou bedanken, nadat hij op het WK in Qatar niet altijd meer zeker was van een basisplaats. Inmiddels speelt Ronaldo in de competitie van Saoedi-Arabië, die internationaal niet hoog staat aangeschreven.