Newcastle verspeelt in blessuretijd voorsprong tegen 'Wolves’

VideoNewcastle United heeft nagelaten wat afstand te nemen van de onderste plaatsen in de hoogste Engelse voetbalcompetitie. Het elftal van de Spaanse trainer Rafael Benitez stond maandag in de uitwedstrijd tegen nummer zeven Wolverhampton Wanderers lange tijd voor, maar in de 95e minuut ging het alsnog mis: 1-1.

 1. Goed nieuws voor Van Dijk en Liverpool: Manchester City lijdt pijnlijke nederlaag tegen laagvlieger

  Goed nieuws voor Van Dijk en Liverpool: Manchester City lijdt pijnlijke nederlaag tegen laagvlie­ger

  In de strijd om de landstitel met koploper Liverpool heeft naaste belager Manchester City een verrassende nederlaag geïncasseerd. De ploeg van coach Pep Guardiola ging bij laagvlieger Newcastle United met 2-1 onderuit. Ook stadgenoot Manchester United leed thuis tegen Burnley pijnlijk puntenverlies: 2-2. De remise was toch nog mooi meegenomen na twee treffers van United in de laatste vijf minuten.
 2. Zahavi voelt zich jong genoeg om te schitteren: ‘Kijk naar Zlatan, hij is bijna 39’
  PREMIUM

  Zahavi voelt zich jong genoeg om te schitteren: ‘Kijk naar Zlatan, hij is bijna 39’

  PSV presenteerde dinsdagmiddag de nieuwe spits Eran Zahavi, een 54-voudig Israëlisch international die tijdens zijn carrière in China, Israël en de nationale ploeg van Israël uitstekende cijfers kon overleggen. Nu wil hij het ook in Europa laten zien. ,,Ik wil elke dag het beste uit mezelf halen”, zei hij in het Philips Stadion. ,,Dat wilde ik in Israël, in China, bij het nationale team en nu bij PSV”, aldus de man die net zo makkelijk lijkt te praten als scoren. Dat laatste moet hij in de eredivisie nog wel bewijzen.