Volledig scherm
© Thinkstock

Negental The Gunners kan GSC/ODS niet verrassen

The Gunners speelde dinsdagavond het restant van de eerder gestaakte wedstrijd tegen GSC/ODS. De Bredanaars verloren uiteindelijk met 0-3. In de 42ste minuut werd de wedstrijd ruim anderhalve week geleden stilgelegd door hoog oplopende emoties. Een afkoelingsperiode had niet het gewenste effect, waardoor besloten werd de wedstrijd te staken.

Mark Lens en Timo Trentelman hadden op 5 mei tweemaal de gele kaart gekregen na vele protesten. De wedstrijd schorsing die beiden van de KNVB opgelegd had gekregen, werd door The Gunners verdubbeld omdat de club het gedrag afkeurde.

The Gunners begon dinsdag in de 42ste minuut met negen man en een 0-2 achterstand aan het restant van de wedstrijd, er werd niet gerust. „We verrasten de tegenstander met heel aanvallend voetbal”, vertelde The Gunners-trainer Mark Schuiten, „Dit leverde een aantal keer gevaar op, maar we wisten niet te scoren.” 

Na ruim een kwartier spelen brak GSC/ODS gevaarlijk uit en kwamen de bezoekers op 0-3. „Toen zakten we in, want met negen man ruim drie kwartier vol gas vooruit spelen lukt niet.” Keeper Kenneth Knaflewski verrichte een aantal goede reddingen, waardoor de score niet verder opliep. „Over de inzet en het spel ben ik andermaal zeer tevreden”, complimenteerde Schuiten zijn ploeg. „Hopelijk kunnen we zaterdag weer drie punten bijschrijven.”

The Gunners – GSC/ODS 0-2 (0-2). 0-1 en 0-2 Wesley van de Wiel, 0-3 Halil Dagdeviren.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

poll

Wie moet het seizoen afmaken als hoofdtrainer van NAC?

Wie moet het seizoen afmaken als hoofdtrainer van NAC?

  • Eric Hellemons (5%)
  • Rob Penders (13%)
  • Ruud Brood (47%)
  • Robert Maaskant (14%)
  • iemand anders... (21%)
3985 stemmen