Daniil Medvedev.
Volledig scherm
Daniil Medvedev. © REUTERS

Mopperende Daniil Medvedev ‘zit er helemaal doorheen’ en denkt na over deelname in Rotterdam

Daniil Medvedev gaat de komende dagen nadenken over zijn deelname aan het ATP-toernooi van Rotterdam. De nummer 2 van de wereld verloor zondag in vijf sets de finale van de Australian Open en zit er volgens zijn Nederlandse manager Olivier van Lindonk ,,even helemaal doorheen”. Medvedev heeft zich bij Richard Krajicek aangemeld voor het ABN AMRO World Tennis Tournament; in de loop van deze week moet blijken of hij ook echt naar Ahoy komt.

 1. Al voor de aftrap was DSE kampioen: ‘We staan hier in Amsterdam feest te vieren, toch een beetje gek’
  vrouwenvoetbal

  Al voor de aftrap was DSE kampioen: ‘We staan hier in Amsterdam feest te vieren, toch een beetje gek’

  De vrouwen van DSE versloegen Buitenveldert, maar wisten voorafgaand aan de wedstrijd al dat ze kampioen waren geworden. FC Eindhoven 2 verloor uit bij FC Berghuizen en daardoor was het gat naar DSE al te groot om nog in te halen. Het feestje is gestart in Amsterdam omdat de ploeg uit moest spelen maar aankomende week wordt DSE dan ook echt thuis in Etten-Leur gehuldigd.
 2. Rafael Nadal omarmd door buitenlandse media: ‘Verliefd op een held met een immense glimlach’

  Rafael Nadal omarmd door buitenland­se media: ‘Verliefd op een held met een immense glimlach’

  Rafael Nadal schreef gisteren sportgeschiedenis door in de finale van de Australian Open de Rus Daniil Medvedev te verslaan en zo zijn 21ste grandslamtitel te noteren. Nadal staat nu in zijn eentje bovenaan de lijst met grandslamwinnaars bij de mannen, één titel boven Novak Djokovic en Roger Federer. Genoeg reden voor Spaanse en andere buitenlandse kranten om Nadal te overladen met loftuitingen.