Max Verstappen komt in tweede training op Silverstone niet verder dan vierde tijd

Met videoDe tweede vrije training op het circuit van Silverstone leverde voor Max Verstappen (1.29,149) de vierde tijd op. Enigszins verrassend eindigde hij achter thuishelden Lewis Hamilton en Lando Norris. Carlos Sainz (1.28,942) sloot de sessie als snelste af.

 1. Politie vreest voor ‘levensgevaarlijke’ protesten tijdens race op Silverstone

  Politie vreest voor ‘levensge­vaar­lij­ke’ protesten tijdens race op Silversto­ne

  De Britse politie heeft aanwijzingen dat actievoerders tijdens de Grote Prijs van Groot-Brittannië in de Formule 1 het circuit van Silverstone willen betreden. De politie van Northamptonshire, waar Silverstone onder valt, verzoekt mensen nadrukkelijk om hiervan af te zien. ,,Ik roep deze groep mensen dringend op om het leven van zichzelf, de coureurs, de vele marshals, vrijwilligers en het publiek niet in gevaar te brengen”, zegt de hoofdagent.
 2. ‘FC Barcelona dreigt met rechtszaak om contract Frenkie de Jong vanwege criminele activiteiten vorig bestuur’
  Met video

  ‘FC Barcelona dreigt met rechtszaak om contract Frenkie de Jong vanwege criminele activitei­ten vorig bestuur’

  Barcelona wil dat Frenkie de Jong zijn huidige verbintenis met de club doorscheurt en terugschakelt naar zijn oude, eerste contract bij de club. Bij het tekenen van zijn verlenging zou het vorige clubbestuur zich met ‘criminele activiteiten’ hebben beziggehouden. Dat schrijft het gerenommeerde (sport)journalistencollectief The Athletic. De club dreigt met een rechtszaak.