Volledig scherm
Ronald Koeman heet koning Willem-Alexander, koningin Máxima en prinsessen Amalia, Ariane en Alexia welkom in 'zijn' Groningen. © ANP

Koeman heet Oranjes welkom in Groningen, Krajicek op Cyprus

SportbytesVeel sporters berichten graag over hun bezigheden buiten de velden en zalen. In de rubriek Sportbytes kijken we wat bekende sporters meemaken en delen op social media. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Krajicek viert Koningsdag in bikini

Tennisster Michaëlla Krajicek (29) viert Koningsdag dit jaar in bikini. Ze is op vakantie in Ayia Napa op Cyprus, waar het zonnetje goed lijkt te schijnen. 

𝐊𝐨𝐧𝐢𝐧𝐠𝐬𝐝𝐚𝐠 𝟐𝟎𝟏𝟖 🦁🌷🧀🍺🇳🇱

68 Likes, 4 Comments - Michaëlla P. Krajicek (@misakrajicek) on Instagram: "𝐊𝐨𝐧𝐢𝐧𝐠𝐬𝐝𝐚𝐠 𝟐𝟎𝟏𝟖 🦁🌷🧀🍺🇳🇱"

Koeman ontvangt koninklijk echtpaar in Groningen

Ronald Koeman mocht vanochtend koning Willem-Alexander en koningin Máxima welkom heten in Groningen, de stad waar hij doorbrak als voetballer. Daar was de huidige bondscoach van Oranje maar al te trots op. 

Gullit grijpt foto uit oude doos

Koningsdag is uiteraard ook een dag van nationale trots en dat was voor Ruud Gullit een goede reden om nog eens terug te blikken op het EK 1988, toen hij als trotse aanvoerder van Oranje de beker in ontvangst mocht nemen. 'Happy Kingsday everyone!' 

Ruud Gullit on Twitter

Happy Kingsday everyone! #Koningsdag2018

Verstappen denkt aan de koning

Max Verstappen zit dan wel helemaal in Azerbeidzjan, hij is Koningsdag niet vergeten. Bij de vrije training betreedt hij het circuit met oranje schoenen en een helm die gesierd wordt door een oranje leeuw. Unleash the lion!

Van de Sanden wenst volgers fijne Koningsdag

Oranje-rechtsbuiten Shanice van de Sanden (25) woont en werkt in Lyon, waar ze speelt voor de Franse topclub Olympique Lyon. Ze kan vandaag dus geen Koningsdag vieren in Nederland, maar wenst haar volgers vandaag wel een fijne dag. 

Happy kingsday to everyone in Holland! 🇳🇱Hope you all will enjoy it! 🧡 #makeitagreatday

1,557 Likes, 12 Comments - Shanice Van De Sanden (@svandesanden) on Instagram: "Happy kingsday to everyone in Holland! 🇳🇱Hope you all will enjoy it! 🧡 #makeitagreatday"

Nieuw kapsel voor Van de Donk

Oranje-speelster Daniëlle van de Donk (26) heeft zichzelf een nieuw kapsel laten aanmeten. De middenvelder van Arsenal gaat een stukje korter en blonder de zomer in. 

Thought it was time to sort my hair out 👀🤗

11.4k Likes, 201 Comments - Daniëlle van de Donk (@daniellevddonk) on Instagram: "Thought it was time to sort my hair out 👀🤗"

Date night voor Bouchard

De Canadese tennisster Eugenie Bouchard (24) had gisteravond een date. Met wie wilde ze niet zeggen. Misschien wel weer met John Goehrke?

Date night

83.6k Likes, 749 Comments - Genie Bouchard (@geniebouchard) on Instagram: "Date night"

Weirather viert vakantie op Mauritius

De Liechtensteinse skikampioene Tina Weirather (28) geniet na een goed jaar van haar vakantie op Mauritius. Ze begint haar dag met een goed ontbijt. 

Fresh tropical fruits, sun, a nice view & minnie mouse ears 😁

4,210 Likes, 24 Comments - Tina Weirather (@tina_weirather) on Instagram: "Fresh tropical fruits, sun, a nice view & minnie mouse ears 😁"

Griezmann feliciteert zijn supporters

Atlético Madrid vierde gisteren haar 115-jarig bestaan. Antoine Griezmann feliciteerde zijn supporters daar gisteravond mee, kort nadat hij de belangrijke 1-1 had gemaakt tegen Arsenal in de eerste halve finale van de Europa League. Daarmee lijkt Atlético een grote stap te hebben gezet richting de finale op woensdag 16 mei in Lyon. 

Feliz cumpleaños Atleti 😀🎂🤙

661.5k Likes, 3,623 Comments - Antoine Griezmann (@antogriezmann) on Instagram: "Feliz cumpleaños Atleti 😀🎂🤙"