Invaller João Felix krijgt binnen paar tellen twee keer geel bij Atlético

VideoAtlético Madrid heeft voor de tweede keer binnen vier dagen genoegen moeten nemen met een doelpuntloos gelijkspel. Het thuisduel in La Liga met het eveneens nog ongeslagen Athletic Club eindigde in 0-0. De ploeg van coach Diego Simeone sloot de wedstrijd af met tien man.

 1. Teruggekeerde Griezmann uitgefloten door Atlético-fans: ‘Ziekelijk gedrag’

  Terugge­keer­de Griezmann uitgeflo­ten door Atlético-fans: ‘Ziekelijk gedrag’

  Antoine Griezmann is na twee jaar terug bij Atlético Madrid, maar de Fransman merkte bij zijn eerste optreden voor eigen publiek dat hij niet meer zo populair is als voorheen. De 30-jarige aanvaller werd door een flink deel van het publiek uitgefloten toen hij in de Champions League-wedstrijd tegen FC Porto (0-0) na bijna een uur mocht invallen. Supporters van Atlético nemen het Griezmann nog steeds kwalijk dat hij hun club in 2019 verruilde voor FC Barcelona.
 2. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
  PREMIUM
  Koken & Eten

  Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

  Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?