De schaatsers van team Reggeborgh met onder anderen Femke Kok, Kjeld Nuis en Ronald Mulder tijdens een training in Thialf.
Volledig scherm
PREMIUM
De schaatsers van team Reggeborgh met onder anderen Femke Kok, Kjeld Nuis en Ronald Mulder tijdens een training in Thialf. © Hollandse Hoogte / ANP

Ingeënte schaatsers en schaatsers zonder vaccin lijnrecht tegenover elkaar

In de schaatswereld is onrust ontstaan omdat meerdere rijders van de twee grootste teams, Jumbo-Visma en Reggeborgh, (nog) niet gevaccineerd zijn. In het geval van Reggeborgh zou dat in enkele gevallen zijn gebeurd op strikt advies van coach Gerard van Velde. De KNSB en sportkoepel NOC*NSF zijn op de hoogte van de commotie en voeren overleg.

  1. Voetbalpodcast | ‘Als Ajax nu kan tekenen voor plek twee doen ze het’

    Voetbalpod­cast | ‘Als Ajax nu kan tekenen voor plek twee doen ze het’

    Is Ajax wel een ploeg die kan achtervolgen of willen ze liever leider zijn? Van de Keuken Kampioen Divisie naar de top van de eredivisie en door naar Oranje. De waarde van de KKD. Een aanvoerdersband afpakken en de impact hiervan op een speler en groep en het moeras van Vitesse. Etienne Verhoeff neemt het door met Johan Inan. Bovendien belt hij in Op weg naar de eredivisie met Adrie Poldervaart, trainer van De Graafschap.