Hét beeld van Real Madrid-Ajax: Frenkie de Jong laat Vinícius Júnior en Luka Modric verbijsterd achter op het gras. Links David Neres.
Volledig scherm
Hét beeld van Real Madrid-Ajax: Frenkie de Jong laat Vinícius Júnior en Luka Modric verbijsterd achter op het gras. Links David Neres. © Getty Images

In Madrid gaat het ook nog over De Jong en De Ligt

In Madrid zijn ze Ajax nog niet vergeten. De Amsterdamse club die Real Madrid elimineerde, had volgens velen morgen in de eindstrijd moeten staan. Voor de Spanjaarden is Liverpool nu de grote favoriet morgen in het Wanda Metropolitano de thuishaven van Atlético Madrid. ,,Maar tegen Ajax had ik het nog moeten zien’’, zegt bareigenaar Felipe.

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.