Nederlanders Robin Haase (2e rechts) en Matwe Middelkoop (r) winnen hun dubbelspel  partij van  Jasper Smit  en Jesse Timmermans (l) , in de eerste ronde  van het ABN AMRO World Tennis Tournament.
Volledig scherm
Nederlanders Robin Haase (2e rechts) en Matwe Middelkoop (r) winnen hun dubbelspel partij van Jasper Smit en Jesse Timmermans (l) , in de eerste ronde van het ABN AMRO World Tennis Tournament. © ANP

Haase en Middelkoop ten koste van Nederlands duo naar tweede ronde

ABN AMRO TENNISTOERNOOIRobin Haase en Matwé Middelkoop hebben hun succesvolle reeks in het dubbelspel in Rotterdam voortgezet. Na hun overwinning bij het toernooi in Sofia wonnen ze ook hun wedstrijd in de eerste ronde van het ABN Amro World Tennis Tournament. In een Nederlands onderonsje wonnen ze met 6-2 6-4 van Jasper Smit en Jesse Timmermans.

  1. Help Ronald Koeman! Wie moet de bondscoach na de leegloop bij Oranje opstellen tegen Frankrijk?

    Help Ronald Koeman! Wie moet de bondscoach na de leegloop bij Oranje opstellen tegen Frankrijk?

    Nederland begint vrijdagavond aan de route naar het EK voetbal van volgend jaar in Duitsland. Met een uitwedstrijd tegen vice-wereldkampioen Frankrijk kan Oranje meteen de de borst natmaken. Maar wie moet bondscoach Ronald Koeman opstellen nu het Nederlands elftal is geteisterd door een virus? Help hem bij zijn keuze door hierboven jouw favoriete elf namen voor de kraker tegen Les Blues in te vullen!