Getty Images
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images

Dit zijn de stuwende krachten achter Max Verstappen en Lewis Hamilton

Voor nog een epische titanenstrijd steunen Max Verstappen en Lewis Hamilton op hun entourage. Zij hebben een rotsvast vertrouwen in de kampioenen en zijn andersom een inspiratiebron. We zetten hun achterbannen naast elkaar.

 1. Invaller Wassim Chetbi maakt in laatste kwartier het verschil voor MOC’17
  PREMIUM

  Invaller Wassim Chetbi maakt in laatste kwartier het verschil voor MOC’17

  Voor MOC’17 betekende de 2-0 zege op Bruse Boys een dubbelslag. De late treffers van invaller Wassim Chetbi zorgden ervoor dat de Bergenaren op kop blijven in de kampioensrace. Meteen werd afgerekend met de grootste concurrent in de strijd om de tweede periodetitel. Prinsenland wil nog steeds niet buigen, hoewel doelman Arien Pietersma dit seizoen op eigen veld voor het eerst naar het net moest. De Dinteloorders wezen Kapelle wel met 2-1 terug.
 2. Van Aert, de eeuwige rivaal van Mathieu van der Poel: ‘De gekte rond Wout is systematisch gegroeid’
  PREMIUM
  Portret

  Van Aert, de eeuwige rivaal van Mathieu van der Poel: ‘De gekte rond Wout is systema­tisch gegroeid’

  Het staat in de sterren geschreven dat Wout van Aert (28) ooit de Ronde van Vlaanderen wint. Misschien morgen wel. De Jumbo-ster is in België een halfgod, presterend onder een immense druk. Portret van de eeuwige rivaal van Mathieu van der Poel. ,, Een teamplayer, maar egoïstisch genoeg om een winnaar te zijn", schetsen onder anderen Jan Bakelants, Nathan Van Hooydonck en Michiel Elijzen.