Feyenoord.
Volledig scherm
Feyenoord. © Pim Ras fotografie

Dit zijn de mogelijke opponenten van Feyenoord in de Champions League

Loting vanavondAlle ploegen die dit seizoen meespelen in de Champions League zijn bekend. Voor Feyenoord maakte het niet heel veel uit aangezien vier van de vijf ploegen die zich vanavond plaatsten met de Rotterdammers in pot 4 zitten.

 1. Thomas Krol gooide voorbereiding over andere boeg: ‘Ze dachten dat ik wielrenner was bij Jumbo-Visma’
  PREMIUM

  Thomas Krol gooide voorberei­ding over andere boeg: ‘Ze dachten dat ik wielrenner was bij Jum­bo-Vis­ma’

  Thomas Krol, die later deze maand in Thialf een World Cup-ticket hoopt te bemachtigen voor zowel de 1000 als 1500 meter, bereidde zich afgelopen zomer niet alleen op de traditionele manier voor op het schaatsseizoen. De 30-jarige Deventenaar zat ook in de tv-studio en beklom een van de mooiste bergen van Europa. ,,Soms moet je niet al te panisch doen”, aldus de olympisch kampioen van Peking.
 2. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”