John de Wolf (m) bij één van de vele opstootjes tijdens Feyenoord - Porto. Ook in de heenwedstrijd in Portugal ging het er stevig aan toe.
Volledig scherm
John de Wolf (m) bij één van de vele opstootjes tijdens Feyenoord - Porto. Ook in de heenwedstrijd in Portugal ging het er stevig aan toe. © ANP

De Wolf in Porto: ‘Een vuistslag op mijn hoofd, vier hechtingen’

Veldslag in 1993John de Wolf was gisteren voor het eerst sinds 1993 weer in Porto. De assistent-trainer van Feyenoord had bijzonder slechte herinneringen aan de Portugese stad. ,,Het verhaal is bekend, 1993, voorronde Champions League met Feyenoord. Een vuistslag op mijn hoofd, vier hechtingen’’, zegt hij.

  1. De betreurde Jure Robic liet in Le Tour Direct al zien hoe hard Slovenen kunnen fietsen
    PREMIUM
    COLUMN

    De betreurde Jure Robic liet in Le Tour Direct al zien hoe hard Slovenen kunnen fietsen

    Een historische winnaar. Een historische ontknoping. Zo zien 'we' dat graag in de sport. Primoz Roglic ging verrassend ten onder in de Tour, maar de eindzege ging alsnog naar een Sloveen. Het drama rond Jumbo-Visma werd pakkend in beeld gebracht, maar hét verhaal werd verteld door een groepje Sloveense fans van 'Rogla'. Langs de kant van het tijdritparkoers zaten ze vrolijk uitgedost klaar voor de triomftocht van hun held. Ze zongen. Ze vierden alvast een feestje. Tot iemand in de gaten begon te krijgen dat het niet lekker liep bij Primoz.