De truck van Red Bull Racing arriveert op het circuit van Zandvoort.
Volledig scherm
PREMIUM
De truck van Red Bull Racing arriveert op het circuit van Zandvoort. © Marco Okhuizen

De week waar 36 jaar op is gewacht: ‘Als Hamilton eraf knalt, is er geen bier op de tribune meer over’

Dutch Grand PrixVoor het eerst sinds 1985 is het Formule 1-circus weer in Zandvoort. De eerste teamvrachtwagens druppelden al binnen in het dorp waar de racekoorts zienderogen toeneemt. Een sfeerimpressie.

 1. Botic van de Zandschulp verslaat nummer 4 van de wereld in Miami: ‘Was ongelooflijk zwaar’
  Met video

  Botic van de Zandschulp verslaat nummer 4 van de wereld in Miami: ‘Was ongeloof­lijk zwaar’

  Botic van de Zandschulp heeft op het masterstoernooi van Miami de vierde ronde bereikt met een overwinning op Casper Ruud, de nummer 4 van de wereld. De Nederlander versloeg de 24-jarige Noor in drie sets (3-6, 6-4, 6-4) en boekte zo zijn eerste overwinning op een speler uit de top 5 van de mondiale ranglijst. De partij duurde bijna drie uur. Van de Zandschulp gaat nu met de Fin Emil Ruusuvuori strijden om een plek in de kwartfinales in Florida.
 2. Zo verliep het leven van PSV-perschef Thijs Slegers, die na al zijn primeurs een boodschap voor de eeuwigheid achterlaat
  PREMIUM

  Zo verliep het leven van PS­V-pers­chef Thijs Slegers, die na al zijn primeurs een boodschap voor de eeuwigheid achterlaat

  De maandag overleden PSV-perschef Thijs Slegers (46) veroverde in bijna twintig jaar als journalist een plek op de eerste rang in het topvoetbal en reeg als nieuwsjager de successen aaneen. Hij stapte in 2015 over naar PSV, waar de laatste periode van zijn leven vol fysieke ongemakken verliep. Desondanks wist de bakkerszoon uit Heeze nog iets unieks te bereiken en is hij gestorven met een indrukwekkende erfenis.