Donyell Malen, Jeremiah St. Juste, Brian Brobbey, Daley Sinkgraven, Mark van Bommel en Wout Weghorst.
Volledig scherm
Donyell Malen, Jeremiah St. Juste, Brian Brobbey, Daley Sinkgraven, Mark van Bommel en Wout Weghorst. © AFP, Reuters.

Brobbey, Malen en Weghorst hopen tiende titel op rij voor Bayern München te voorkomen

Vrijdag van startHet nieuwe seizoen in de Bundesliga gaat vrijdagavond van start met Borussia Mönchengladbach tegen Bayern München. Borussia Dortmund (met Donyell Malen) en RB Leipzig (met Brian Brobbey) zijn de grote uitdagers, maar nu de zes beste clubs van vorig seizoen allemaal een nieuwe trainer hebben zijn er interessante tijden aangebroken in Duitsland. Kan een tiende titel op rij voor Der Rekordmeister worden voorkomen? 

 1. Zo verliep het leven van PSV-perschef Thijs Slegers, die na al zijn primeurs een boodschap voor de eeuwigheid achterlaat
  PREMIUM

  Zo verliep het leven van PS­V-pers­chef Thijs Slegers, die na al zijn primeurs een boodschap voor de eeuwigheid achterlaat

  De maandag overleden PSV-perschef Thijs Slegers (46) veroverde in bijna twintig jaar als journalist een plek op de eerste rang in het topvoetbal en reeg als nieuwsjager de successen aaneen. Hij stapte in 2015 over naar PSV, waar de laatste periode van zijn leven vol fysieke ongemakken verliep. Desondanks wist de bakkerszoon uit Heeze nog iets unieks te bereiken en is hij gestorven met een indrukwekkende erfenis.
 2. Invaller Wassim Chetbi maakt in laatste kwartier het verschil voor MOC’17
  PREMIUM

  Invaller Wassim Chetbi maakt in laatste kwartier het verschil voor MOC’17

  Voor MOC’17 betekende de 2-0 zege op Bruse Boys een dubbelslag. De late treffers van invaller Wassim Chetbi zorgden ervoor dat de Bergenaren op kop blijven in de kampioensrace. Meteen werd afgerekend met de grootste concurrent in de strijd om de tweede periodetitel. Prinsenland wil nog steeds niet buigen, hoewel doelman Arien Pietersma dit seizoen op eigen veld voor het eerst naar het net moest. De Dinteloorders wezen Kapelle wel met 2-1 terug.