De Gazprom Arena in Sint-Petersburg.
Volledig scherm
De Gazprom Arena in Sint-Petersburg. © AP

Boze UEFA beslist vrijdag over Champions League-finale in Sint-Petersburg

De Europese voetbalbond UEFA beslist vrijdag of de finale van de Champions League op 28 mei in Rusland gespeeld kan worden. Het bestuur van de UEFA komt voor een spoedzitting bijeen om te praten over de ontstane situatie, na de inval van Russische militairen in Oekraïne. 

 1. Beatriz Haddad Maia verrast Ons Jabeur en staat in halve finale tegenover Iga Swiatek, Matwé Middelkoop mist eerste kans
  Roland Garros

  Beatriz Haddad Maia verrast Ons Jabeur en staat in halve finale tegenover Iga Swiatek, Matwé Middelkoop mist eerste kans

  Beatriz Haddad Maia heeft voor een verrassing gezorgd door Ons Jabeur uit te schakelen op Roland Garros. De mondiale nummer 14 was al de eerste kwartfinaliste uit Brazilië op een grand slam sinds 1968 en maakt dat verhaal met haar halvefinaleplek nog mooier. Haddad Maia verloor de eerste set nog, maar oogde vervolgens fitter dan de Tunesische nummer 7 van de wereld: 3-6 7-6 (5) 6-1.
 2. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.